Jag hjälper stora och medelstora företag med att skapa tillväxt på LinkedIn, via ett integrerat samarbete med försäljning, rekrytering och varumärke. 2015 och 2016 blev jag utvald av LinkedIn till en av de tre främsta inom nätverket i ämnet marknadsföring. Mitt eget sätt att arbeta i plattformen tar jag med mig in i mina uppdrag.

LinkedIn Logo

Ta kontakt här så lovar jag berätta mer om hur jag jobbar och höra mer om ditt behov.

Kontakta mig

 

Det här levererar jag:

  • En inventering av företagets tankeledare och kulturbärare
  • Utbildning i taktik och teknik
  • Innehåll och planering
  • Spårning, mätning och automatiseringar
  • Spridningsmetoder och virala taktiker
  • Coachning av individuella personer
  • Omvärld, konkurrentbevakning och inspiration

Kunder:

PwC, Veidekke, NCC, SBAB, Swedbank, Novartis, m fl.