Hej, jag är som du säkert redan gissat Martin Ödman. Vad kan jag hjälpa dig med?

Arbete

Jag är en senior konsult inom digital marknadsföring och digital kommunikation. Jag har jobbat med att förflytta företag ut på den digitala arenan sedan början av 90-talet. Då gjorde vi hemsidor åt stora svenska bolag. Idag ligger mitt fokus att koppla ihop det jag gör för mina kunder med ren affärsnytta – mer integrerat med kommunikation, marknadsföring, sälj och IT än någonsin. Det är också där magi uppstår.

Kunder

Ett urval av kunder jag har hjälpt är Ericsson, Bredbandsbolaget, Skanska Nya Hem, Sweco, SVT, Alkoholkommittén (IQ), Skandia, Synsam, Accenture, Fastighetsbyrån, Rymdbolaget, Boxer, Citibank, Baush&Lomb, Länsförsäkringar, Procter & Gamble, Motormännen, Samsung, Kraft, Microsoft, Telge, Rikspolisstyrelsen, Swedbank, KIA, SBAB, Besikta, Rejlers, Pepsico, Redbull, Duracell, NBA, Enerfy, GANT, Eon, NCC, Novartis, PwC, Systembolaget, Veidekke, ID06 AB, m fl.

Kontakt

Läs mer om min professionella bakgrund och mitt nätverk på LinkedIn. Martin Ödman på LinkedIn.

Jag har också skapat en sida om mig själv på About.me som är en destillerad version av LinkedIn.

Chatta gärna med mig på Facebook Messenger.

Kontakta mig

Fritid

Jag är helt galen i tennis. Om du vill veta hur galen måste du nog utmana mig på en match. Registrera dig på Matchi.

Jag älskar att resa och lära känna andra kulturer. Dela gärna med dig av dina resetips på Tripadvisor där jag också finns. Martin Ödman på Tripadvisor.

Jag har rest en del med AirBnB. Kolla om vi varit på samma ställe.

Jag gillar att ta ett glas vin. Vill du dela med dig av dina smaker så finns jag på Vivino.

Jag är förtjust i att vara aktiv på sociala medier. Här är t ex min Facebooksida och mitt Instagramflöde. Martin Ödman på Facebook och på Twitter.

Om jag hade haft någon bra musiksmak skulle du hittat den här på Last.fm – nu hittar du bara skrobblade låtar från mitt Spotify-konto. Inte illa det heller. Nytt! Nu även med Spotifykonto.

Jag odlar sparris. Det är bland det godaste och enklaste man kan göra som odlare.

Utmärkelser

Jag har vunnit silverägg i Guldägget, brons i Cannes Lions, guld i Guldbladet, officiell utmärkelse i The Webbys, nominerad till 100 Watt, mm. Dessutom blev jag korad till en av Sveriges tre främsta och mest inflytelserika personer inom marknadsföring på LinkedIn både 2015 och 2016.